Contacta

Tens preguntes?

Contacta amb nosaltres i resoldrem tots els teus dubtes. Recorda que la Federació VEUS és una unió de forces creades i dirigides per persones amb experiència pròpia en salut mental.

El Responsable del tractament de les dades personals recollides a FEDERACIOVEUS.ORG és FEDERACIÓ CATALANA D’ENTITATS DE SALUT MENTAL EN 1ª PERSONA – VEUS. Els formularis de contacte de la web recopilen informació com nom i cognoms, i adreça de correu electrònic. Les dades personals es capturen quan l'usuari envia un formulari de contacte i aquestes dades es conserven durant sis mesos amb finalitat de servei al client, però no s'utilitza la informació enviada a través d'elles amb finalitats de màrqueting. L'usuari pot accedir, rectificar o suprimir les dades així com exercir altres drets, tal com s'explica a la Política de Privacitat d'aquest lloc web.

Segueix-nos

Logotip de la Federació VEUS

DIA DE L'ORGULL BOIG

Deslliga el teu orgull!

El dia de l’Orgull Boig o “Mad Pride Day” neix ja fa 28 anys a Toronto (Canadà) i s’ha anat expandint per diferents països del món. La finalitat és la d’atorgar un lloc central a les persones amb patiment emocional en la construcció de les pròpies vides, els nostres particulars itineraris de recuperació, benestar i defensa dels nostres drets.

Logotip del Dia de l'Orgull Boig

Amb la col.laboració de:

Amb el suport financer de:

Federació Catalana d'Entitats de Salut Mental en 1ª Persona – VEUS

+34 654 825 217

info@federacioveus.org

Desplaça cap amunt